nosferatus, cześć....wyostrz jakoś ten avatar bo oczka bolą .....
Ubezpieczenie Octavki 1.6 75KM '99 - ma ktoś korzystną ofert
Zwiń
X
-
zazwyczaj w wiekszych galeriach jest takie stoisko gdzie siedzi gostek, podajesz mu swoje dane i on sposrod kilkunastu ubezpieczalni dobiera Ci najtanszy, nie musisz wtedy podpisywac umowy od razu, tylko pozniej dzwonisz do tej ubezpieczalni i dalej negocjujesz cenePresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Może poza tematem, ale nie zawsze najtansze najbardziej sie kaluluje. Sprawdz czy autem mogą jezdzić inne osoby i czy firma nie istnieje od wczoraj bo podobno byly przypadki ze firma padala a klienci zostawali z problemem sami.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
W lutym jak ubezpieczalem swoja 7 letnia toyote zapoznalem sie szczegolowo z oferta kilku ubezpieczycieli - pzu, warty, mbanku (czyli kilku roznych) i wybralem commercial union. Byli najtansi i mieli najkorzystniejsza oferte (oc+ac+assistance+nnw). Mialem tez okazje korzystac ze swojego ac - w porownaniu z pzu to byl luksus.
Komentarz
-
-
Wczoraj podpisałem cały pakiet ubezpieczenia OC/AC/NNW/Assistance na moją Octę i zapłaciłem 1840 zł. Moje zniżki nie są jakieś straszne bo mam tylko -10% na OC i nic po za tym.
Towarzystwo Ubezpieczeniowe to PTU ale ... firma ma również ma oferty innych towarzystw.
Minusem jest to że jest to firma z Krakowa.Janinho, Tobie pewnie nie za bardzo to pasuje ale zawsze możesz zadzwonić i zapytać.
Marta Małysa
www.dalew.pl
biuro czynne od 9 - 18
(012) 643 05 48
kom. 0608 334 442
PS: Telefon może odebrać również jakiś facet (właściciel) - jak dla mnie to jeszcze większy czarodziej jeżeli chodzi o ubezpieczenia i na 100% coś by wymyślił.
PozdrawiamByła O1 która uratowała życie Silnik 2.0 APK - BRC Sequent 24
Była O1 Kombi 1.9 TDI AHF
President Johny II ASC + President
Jest Mondeo MK4 1.8 TDCI powered by HEKO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Janinhonie wiedziałem, że mBank ubezpiecza auta dzięki za cynk- sprawdzę to
Można tam kupić polisy od różnych ubezpieczycieli. W moim przypadku wycena innych ubezpieczycieli oscylowała w okolicach 1100zł, a poprzez mBank kupiłem pełen pakiet (OC, AC, NNW i siakiś assistance) za niecałe siedem stówek.
Zamieszczone przez 2pactak, ale nalezy miec u nich konto
Komentarz
-
-
Sprawdz Uniqę - maja teraz promocje i za Skode placisz 10% mniej. Wychodzi dosc tanio, za OC mojej Octy zaplacilem nieco ponad 400zł(za rok) przy 40% zniżki.
Wiem tez, że PZMot wchodzi na rynek z ubezpieczeniami i maja wyjątkowo niskie ceny. Koleś za Mondeo `99 1,8D zapłacił nieco ponad 300zł za rok przy 60% zniżki.
Powodzenia
Komentarz
-
-
Proponuje tez sprawdzic AXA.Mialem u nich w zeszlym roku pakiet AC.OC.NW.ASISTANCE dla auta wartego ponad 55 000zl.
Przy max.znizkach zaplacilem 1350zl.Jak kupowalem w czerwcu 2007 obecna
Skode,to zaproponowali mi na nowke auto z salonu polise za okolo 1600zl,co
bylo taniej niz pakiet dilerski Allianz za 2100zl.
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 2pacZamieszczone przez rrysiopakiet (OC, AC, NNW i siakiś assistance) za niecałe siedem stówek.
Deklarowałem 7 lat bezszkodowego przebiegu ubezpieczenia - ale to było u innych ubezpieczycieli.
Komentarz
-
Komentarz